Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

altcoin yatırım tavsiyeleri 2022 

Sahibi Sky Mavis taafından dünya genelinde 2,5 milyondan çok günlük oyuncusu bulunduğu ifade edilen Axie Infinity amacıyla pazar hareketlerinin yakın ileride olumlu yönde olacağı belirtiliyor.


Dogecoin (DOGE) Coin

dogecoin

dogecoin

Popüler meme coinlerden DOGE, son devresinin en çok kazandıran kripto paralarından. Fakat şaka coinlerin geleceği güvensizlik yaratması yatırımcıları da endişelendirmeye devam ediyor. Şaka olarak başlayan DOGE, pazar sayısal sayısal sayısal sayısal sayısal değeri yönünden şuanda 30 milyar dolar ile en büyük 10 kripto para birimi arasında konumunu alıyor. Gelecek devrede de bu başarılı olmasını sürdürmesi bekleniyor.


Shiba Inu (SHIB) Coin

geleceği olan coinler shiba

shiba

DOGE’nin en büyük rakibi olarak görülen bir başka tanınmış meme coin ise SHIB oldu. 2021 senesine damgasını vuran altcoinlerden biri olan Shıba Inu, pazarlarda kalıcı olmak isteyen kripto varlıklardan birine dönüştü. Genellikle Elon Musk sonrasında ikisi bir arada değerlendirilmeye başlayan DOGE ve SHIB, 2022 senesi ve sonrasında da kuvvetli pazar sayısal sayısal sayısal sayısal sayısal değeri ile varlıklarını pazarlarda sürdürmeye devam edecekleri görüşlerinin meydana çıkmasına namacıyla oldu. Altcoin yatırım tavsiyeleri 2021 arasında her ne kadar balon etkileri yapsa da, ideal fiyattan almanız durumunda uzun vadede geleceği olan coinler arasındadır.


Cardano (ADA) Coin

cardano

cardano

Pazarların tanınmış ürünlerinden ADA Coin amacıyla olumlu yönde tahminler gelmeye başladı. 250’den çok DApp, DeFi ve launchpad ile daha çoğu yeni ortaklık ve gelişim sonrasında ADA’nın değerlenecek altcoin ve yükselecek altcoinler kategorisinde tanımlanmaya başlaması ilgi çekti. 2021 senesinde elde ettiği 55 milyar dolarlık pazar sayısal sayısal sayısal sayısal sayısal değeri ile mühim bir tırmanış gerçekleştirmiştir. 0,20 dolarla sene performansına başlayan ADA, 3 doları aşarak Eylül 2021’de dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi olmayı başarmıştı.  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  En İyi Yatırım Araçları (Kazandıran Yatırım Araçları)

Chainlink (LINK) Coin

LINK Coin geleceği

LINK Coin geleceği

Kripto pazarlarda rekabet kuvveti bir hayli yüksek olan LINK, kriptodan ziyade daha çok tanınan manasıyla hisse senetleri ile eşdeğer biçimde prosedür görmektedir. Ağı özel kılan en esas neden ise işlevsellik yönünden pazarlara sağladığı kazanımlar ve verimlilik olmuştur. LINK Coin geleceği ve prosedüriş devre performanslarına bakıldığında ise yatırımcısına yakın devrede de kazandırmaya devam etmesi beklenmektedir. Son senesinin en ilgi çeken altcoinleri arasında ilk sıralarda kendisine yer edinmiştir.


Solana (SOL) Coin

Solana Coin geleceği

solana

İşlem gördüğü kripto pazarlarda 62 milyar dolardan çok pazar sayısal sayısal sayısal sayısal sayısal değeri ile en büyük ilk 5 altcoin arasında saseneabilecek SOL Coin, 2021 senesinde gösterdiği performans ile yeni senede da benzer bir yükseliş trendi yakalayacağı izleniminin meydana çıkmasına namacıyla olmuştur. 2 doların altından başlayarak, bütün zamanların rekorunu kıran SOL Coin, 260 dolarlık en yüksek oranı le yatırımcısını bir hayli memnun etmeyi başarmıştır. Solana blokckchain ağının mahalli kripto para birimi olan SOL, Ethereum amacıyla de ciddi bir katkı sunmuştur. Solana Coin geleceği ise proje vizyonuna bakılarak olumlu yönde değerlendirilmeye devam etmektedir.


Ripple (XRP) Coin

Geleceği parlak coinler Ripple

Ripple

Çalkantılı bir proses sonrasında pazarlarda tekrar konumunu güçlendiren XRP ripple ileride ne olur, çok sık gelen emniyet problemleri ve meşru sıkıntılar namacıylaiyle yatırımcılarını strese sokmuştur. Fakat son devre performanslarına bakıldığında ise tekrar güçlendiği görülüyor. Gelecek devrede de proje hedeflerinin tutturulması durumunda yükselişinin devam etmesi beklentisi sürüyor. XRP ilgi çeken altcoinler arasında yer alsa da birtakım pazar riskleri ve problemler namacıylaiyle yatırımcıların temkinli yaklaşması gereken altcoinler arasında konumunu almıştır. Geleceği parlak coinler arasındadır.


Binance (BNB) Coin

bnb Binance yeni girecek coinler

bnb

Yükselen coinler arasında BNB bir hayli ilgi çekmektedir. Pazar sayısal sayısal sayısal sayısal sayısal değeri ile mühim bir konuma gelen BNB, dünya genelinde prosedür hacmi en yüksek kripto para borsalarından biri olan Binance’nin mahalli kripto para birimi olarak pazarda konumunu almıştır. Fiyatı 689 dolar seviyelerine yükselmesinin sonrasında, Bitcoin ve Ethereum’un sonrasında anılan en kuvvetli kripto para birimi olarak ilgi çekiyor. Binance yeni girecek coinler ile BNB üzerinden oluşturulan prosedürler ileride de konumunu iyileştirecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uzun Vadede Euro Ne Olur - Euro Tahminleri

Güncel Gümüş Yorumları 2022

En İyi Forex Şirketleri